AUTONHOITO

Uuden sukupolven nanokeraamiset pinnoitteet

Juuri siksi ympäri maailman auton omistajat, harrastajat ja keräilijät valitsevat autonsa suojaksi laadukkaat ja pitkäkestoiset System X -keraamiset pinnoitteet.

Suoja korroosiota vastaan

 • Pysyvä pinnoite - kestävä ja upea korkeakiiltoisuus, joka ehkäisee tehokkaasti kevyttä naarmuuntumista
 • Hydrofobinen ja antistaattinen pinta
 • Säänkestävä ja pitkäikäinen suoja
 • Korkea lämmönkestävyys, antigraffitipinta
 • Kemikaalin kestävä, hapettumista ja syöpymistä ehkäisevä

Pitkäkestoinen ja helppohoitoinen

Ainutlaatuinen kemiallinen kaava, takaa kestävän suojan ja helposti puhdistuvan pinnan sekä loputtoman kiillon. Helppoa tulevaisuuden autonhoitoa parhaimmillaan. Säännöllinen hellävarainen käsinpesu on parasta hoitoa pinnoitteelle, autonhoitoon tarkoitetuilla tuotteilla ja välineillä.

Soveltuvuus eri materiaaleille

System X -tuotteet on suunniteltu erityisesti niin että niillä voidaan käsitellä eri materiaaleja. Tämä tarkoittaa tehokasta suojaa kaikelle teräksestä ja alumiinista nahkaan, teippiin, vinyyliin, kankaaseen ja lasiin.

UV-suoja

Auringonsäteet vaikuttavat ajan saatossa auton maalipintaan. System X tarjoaa maalille maksimaalisen UV-suojan, joka ehkäisee ikääntymistä ja haalistuneiden värien aiheuttamia vahinkoja sekä pigmentin muutoksia.

Keraamiset pinnoitteet ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä suojia*

Myös System X nanokeraamiset pinnoitteet ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä käsittelyjä ja mahdollisten vauriokorjausten jälkeen uudelleenkäsittelyt kuuluvat useiden yhtiöiden korvausten piirin, *tämä korvattavuus kannattaa tarkistaa aina omasta vakuutusyhtiöstänne. Vahinkotilanteissa ota yhteyttä valtuutettuun käsittelypisteeseenne ja muista ilmoittaa pinnoitteesta vahinkotarkastajalle tai vakuutusyhtiöön.

Tuotteet

Maximaalista suojaa by System X!

MAX G+ alk. 1099€ / MAX MF & MAX alk. 899€

System X Max G+ ™ on uusinta ainutlaatuisinta keraamista pinnoitetekniikkaa, jatkaen erittäin suosittua System X premiun tason laatukriteerit täyttävää tuotesarjaa keraamisten pinnoitteiden markkinoilla ympäri maailmaa. MAX pinnoitteet muodostavat vahvemman, sitkeämmän suojakalvon kuin mitkään aikaisemmat pinnoitteet koskaan. Maailman edistyksellisin, kovaa kulutusta kestävä keraaminen pinnoite tekee käsitellyistä pinnoista erittäin liukkaat, likaa hylkivät, syväkiiltoiset, korostaen värejä aivan ennennäkemättömällä tavalla.

- MAX G+ 30% ENEMMÄN KIILTOA , SUPER SLICK JA ENTISTÄ HYLKIVÄMPI
- MAX MF MATTE FRIENDLY MATTAMAALEILLE JA SATIINI/MATTATEIPILLE 
KEHITETTY ERIKOISPINNOITE


4 X PAKSUMPI, 2 X VAHVEMPI, 2 X KESTÄVÄMPI


Sopii täydellisesti kaikkiin kohteisiin jotka vaativat kovaa kulutusta kestävää, sekä pitkäkestoista suojaa mm…takseihin, hyötyajoneuvoihin, lava-autoihin, kuorma-autoihin, powersporttiin, hälytysajoneuvoihin, matkailuautoihin, sekä lentokoneisiin, vesijetteihin, moottoripyöriin ja moottorikelkkoihin.

System X Max ™ - käsittelyiden hinnat :
Henkilöautot alk. 899 € - tila-autot ja maasturit alk. 1099€
Hyötyajoneuvot alk. 1099€ - suuret ja täyskokoiset alk. 1699€


Kesto parhaimmillaan jopa 60kk / + 80 000km, myönnämme pinnoitteelle oikein ylläpidettynä 5 vuoden kiiltotakuun.


Valitse parasta – markkinoiden kovin nanokeraaminen +9H-pinnoite.

alk. 799 €

Poikkeuksellinen System X Diamond SS tarjoaa suojaa, jolla on aikaisemmin saavuttamaton liukkaus ja kiilto, kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. System X Diamond SS peittää auton nanokeraamisella pinnoitteella, joka parantaa ja korostaa värejä. Musta näyttää syvemmältä, punainen palaa kirkkaasti ja valkoinen sekä hopea ovat lasimaisen kiiltäviä. Diamond SS kesto parhaimmillaan jopa 60 kk / +60 000km ja soveltuu erinomaisesti myös teipille. Diamond SS kestää korkeitakin lämpötiloja, omaa self-healing ominaisuuksia ja antigraffiti suojan.‍

alk. 499 €

Pro on 9H nanokeraaminen pinnoite, kestävyys noin 36 kk / +40 000km. Pro edustaa perinteisempia pinnoitteita, joka tarjoaa optimaalisen suojan sääolosuhteita, korroosiota ja kemikaaleja vastaan. Erinomainen toimivuus kaikilla maalatuilla pinnoilla. Nanokeraaminen ns. ylimääräinen ohutlakkapinta edesauttaa sitä, että pinta pysyy kauemmin puhtaana, säilyttäen syvän kiiltonsa ja lika ei tartu pintaan niin helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä, vieden likaa mukanaan. Prossa on erinomainen naarmuuntumissuoja.

alk. 299 €

Crystal on 7H nanokeraaminen pinnoite. Sen kestävyys on parhaimmillaan 18 kk / +20 000km. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobisuus, kemikaalien kestävyys, UV-suoja ja lämmönkestävyys.

Crystal- keraaminen pinnoite helpottaa auton pesua, parantaa maalipinnan kiiltoa ja antaa likaa ja vettä hylkivän pinnan, pitäen sen puhtaana pidempään.
Hintalaadultaan erinomainen valinta!

Tuotteesta on myös Super Slick - versio,
jonka ominaisuudet tehostavat pinnoitteen liukkautta ja hydrofobisuutta, Crystal SS käsittelyt alkaen 349€.

alk. 150 €

Interior on suojaava pinnoite kaikille sisustan materiaaleille. Käsitelty sisusta pysyy puhtaana pidempään vähentää likaantumista ja pinttyneen lian muodostumista.

Interior omaa erittäin hylkivän pinnan, joten kaikenlaiset nesteet ja pisarat voidaan vain pyyhkäistä pinnalta pois. UV-suoja vähentää eri materiaalien vanhentumista, pitäen sen uudennäköisenä ja hyvänä. Kestävä suoja joka ei muuta verhouksia tai nahan omaa sävyä. Interiorilla voidaan käsitellä myös ulkokalusteita tai auton rättikattoa.

alk. 150 €

GLASS todella hydrofobinen lasipinnoite. Vesi pisaroituu lasin pinnalle ja pisarat liukuvat pois ajoviiman vaikutuksesta, tehden lasista kuivan ja parantaen näin läpinäkyvyyttä kovassakin sateessa. Ilman pinnoitetta vesi muodostaa tuulilasin pintaan vesikalvon, jonka läpinäkyvyys on todella heikko, jolloin se hankaloittaa ja hidastaa havainnointia liikenteessä. Pinnoitteen ansiosta tätä ei tapahdu ja se on myös tutkitusti liikenneturvallisuutta edistävä suoja lasille. GLASS-pinnoite käsitellyt auton lasit pysyvät pitkään puhtaina ja kirkkaina.

alk. 150 €

REVIVE on erityisesti ulkoisten muoviosien pinnoite, soveltuu hyvin myös muualle.
Harvalla valmistajalla on erikseen kehitettyä muovipinnoitetta laatu ja kustannussyistä, mutta mitä System X ei kehittäisi ja tuote toimii niin maalla kuin merelläkin, esim vesijeteissä.
Suojaa ja korostaa värisyvyyttä, ehostaa jo haalistuneita muoviosia. Revive ei liukene pesuissa ja kestää todella hyvin aikaa.

RENEW - Kevyt pinnoite

RENEW soveltuu nykyaikaisena Si02 - pohjaisena pinnoite tuotteena vahojen ja sealantien korvaajaksi tai erinomaisesti jo pinnoitettujen pintojen hoitoon, sekä ylläpitoon. Kevyt keraaminen pinnoite luo helppohoitoisen, kiiltävän, liukkaan ja hydrofobisen suojan. Käy kaikenlaisille hyväkuntoisille, huolellisesti pestyille ja puhdistetuille kuiville pinnoille. Mikäli pinta on kovin kulunut ja naarmuinen, suosittelemme parhaan mahdollisen suojan ja keston varmistamiseksi kuitenkin pohjatöinä vähintään yksivaiheista kiilloitusta.

Tuote soveltuu kaikenlaisille kulkuneuvoille ja pinnoille niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Tuotteen kesto parhaimmillaan noin 6-9kk.

Katso täältä lähin käsittelypisteesi

Huomioithan, että:

 • System X pinnoite hinnat ovat alkaen hintoja uusille ajoneuvoille, eivätkä sisällä koneellisia kiillotuksia. Lopullinen hinta määräytyy aina kohteen koon, värin, kiillotus ja eri työvaiheiden sekä asennettavan pinnoitteen mukaan.
 • Käytetyt ajoneuvot vaativat aina vähintään kevyen tai laajamittaisemman kiillotuksen pohjatyönä ennen System X keraamisen pinnoitteen asentamista. Pohjatöiden hinnat vaihtelevat eri käsittelypisteiden välillä, työn ja sijainnin mukaan.
 • Pinnoitteiden kestot ovat arvioituja, keskimääräisen auton vuotuisen kilometrimäärän mukaan Suomessa. Crystal 18kk / +20 000km, Pro 36kk / +40 000km, Diamond SS 60kk / +60 000km ja Max 60kk / +80 000km. Pinnoitteet voivat myös kestää huomattavasti ilmoitettua enemmän kilometrejä tai aikaa.
 • Lopulliseen kestoon vaikuttavat monet eri tekijät mm. mekaaninen rasitus heikentää pinnoitteen kestoa ja ominaisuuksia (suosittelemme välttämään voimakasta lumiharjan käyttöä tai toistuvaa harjakonepesua, harjaton pesu ei heikennä pinnoitetta.) Myös liian vahvat kemikaalit ph yli 12 tai muut kuin autonhoitoon tarkoitetut tuotteet voivat heikentää hydrofobisuutta. Säännöllinen hellävarainen käsinpesu laadukkailla autonhoitotuotteilla on paras hoito pinnoitteelle. Talvella liuottimen käyttö on sallittua, maantiesuolan poistamiseksi. Hydrofobisuuden vähentyminen ajansaatossa ei tarkoita pinnoitteen katoamista. Tätä yksittäistä, mutta näkyvää ominaisuutta on ajan saatossa mahdollista ehostaa ja tehostaa, pinnoitetta ei tule kuitenkaan vahata.
 • Parhaan keston ja hydrofobisuuden saavuttamiseksi suosittelemme pinnoitteen hoitoon suunniteltua erikoispesua n. 4-6 kk välein. Pesu on varattavissa kaikista valtuutetuista käsittelypisteistämme kautta maan, hintaan 49€.
 • Lisätietoja ja ohjeita pinnoitteisiin liittyvissä asioissa saat aina tarvittaessa lähimmästä käsittelypisteestänne.

Mistä löydän valtuutetun käsittelypisteen?

SIIRRY YHTEYSTIETOIHIN

System X Suomi Instagramissa