AUTONHOITO

Uuden sukupolven nanokeraamiset pinnoitteet

Juuri siksi ympäri maailman auton omistajat, harrastajat ja keräilijät valitsevat autonsa suojaksi laadukkaat ja pitkäkestoiset System X -keraamiset pinnoitteet.

Suoja korroosiota vastaan

  • Pysyvä pinnoite - kestävä ja upea korkeakiiltoisuus, joka ehkäisee tehokkaasti kevyttä naarmuuntumista
  • Hydrofobinen ja antistaattinen pinta
  • Säänkestävä ja pitkäikäinen suoja
  • Korkea lämmönkestävyys, antigraffitipinta
  • Kemikaalin kestävä, hapettumista ja syöpymistä ehkäisevä

Pitkäkestoinen ja helppohoitoinen

Ainutlaatuinen kemiallinen kaava, takaa kestävän suojan ja helposti puhdistuvan pinnan sekä loputtoman kiillon. Helppoa tulevaisuuden autonhoitoa parhaimmillaan. Säännöllinen hellävarainen käsinpesu on parasta hoitoa pinnoitteelle, autonhoitoon tarkoitetuilla tuotteilla ja välineillä.

Soveltuvuus eri materiaaleille

System X -tuotteet on suunniteltu erityisesti niin että niillä voidaan käsitellä eri materiaaleja. Tämä tarkoittaa tehokasta suojaa kaikelle teräksestä ja alumiinista nahkaan, teippiin, vinyyliin, kankaaseen ja lasiin.

UV-suoja

Auringonsäteet vaikuttavat ajan saatossa auton maalipintaan. System X tarjoaa maalille maksimaalisen UV-suojan, joka ehkäisee ikääntymistä ja haalistuneiden värien aiheuttamia vahinkoja sekä pigmentin muutoksia.

Keraamiset pinnoitteet ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä suojia

Myös System X nanokeraamiset pinnoitteet ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä käsittelyjä ja mahdollisten vauriokorjausten jälkeen uudelleenkäsittelyt kuuluvat korvausten piirin. Vahinkotilanteissa ota yhteyttä lähimpään valtuutettuun käsittelypisteeseenne.

Tuotteet

Valitse parasta – markkinoiden kovin nanokeraaminen +9H-pinnoite.

alk. 799 €

Poikkeuksellinen System X Diamond SS tarjoaa suojaa, jolla on aikaisemmin saavuttamaton liukkaus ja kiilto, kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. System X Diamond SS peittää auton nanokeraamisella pinnoitteella, joka parantaa ja korostaa värejä. Musta näyttää syvemmältä, punainen palaa kirkkaasti ja valkoinen sekä hopea ovat lasimaisen kiiltäviä. Diamond SS kesto on parhaimmillaan jopa 60 kk ja soveltuu erinomaisesti myös teipille. Diamond SS kestää korkeitakin lämpötiloja ja omaa self-healing ominaisuuksia ja antigraffiti suojan.

alk. 499 €

Pro on 9H nanokeraaminen pinnoite, kestävyys jopa 36 kk. Pro edustaa uuden sukupolven pinnoitteita, joka tarjoaa optimaalisen suojan sääolosuhteita, korroosiota ja kemikaaleja vastaan. Erinomainen toimivuus kaikilla maalatuilla pinnoilla. Nanokeraaminen ns. ylimääräinen lakkapinta edesauttaa sitä, että pinta pysyy kauemmin puhtaana, säilyttäen syvän kiiltonsa. Lika ei tartu pintaan helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä, vieden likaa mukanaan. Prossa on erinomainen naarmuuntumissuoja.

alk. 299 €

Crystal on 7H nanokeraaminen pinnoite. Sen kestävyys on parhaimmillaan jopa 18 kk. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobisuus, kemikaalien kestävyys, UV-suoja ja lämmönkestävyys.

Crystal-pinnoite helpottaa auton pesua, parantaa maalipinnan kiiltoa ja antaa pinnalle hyvän vedenhylkivän pinnan, pitäen sen puhtaana pidempään.

Tuotteesta on myös Super Slick - versio,
jonka ominaisuudet tehostavat entisestään liukkautta ja hydrofobisuutta, Crystal SS käsittelyt alkaen 349€.

alk. 150 €

Interior on suojaava pinnoite kaikille sisustan materiaaleille. Käsitelty sisusta pysyy puhtaana pidempään vähentää likaantumista ja pinttyneen lian muodostumista.

Interior omaa erittäin hylkivän pinnan, joten kaikenlaiset nesteet ja pisarat voidaan vain pyyhkäistä pinnalta pois. UV-suoja vähentää eri materiaalien vanhentumista, pitäen sen uudennäköisenä ja hyvänä. Kestävä suoja joka ei muuta verhouksia tai nahan omaa sävyä.

alk. 150 €

GLASS - todella hydrofobinen lasipinnoite. Vesi pisaroituu lasin pinnalle ja pisarat liukuvat pois ajoviiman vaikutuksesta, tehden lasista kuivan ja parantaen näin läpinäkyvyyttä kovassakin sateessa. Ilman pinnoitetta vesi muodostaa tuulilasin pintaan vesikalvon, jonka läpinäkyvyys on todella heikko. Näin se hankaloittaa ja hidastaa havainnointia liikenteessä. Pinnoitteen ansiosta tätä ei tapahdu ja se on myös tutkitusti liikenneturvallisuutta edistävä suoja lasille. GLASS-pinnoite käsitellyt auton lasit pysyvät pitkään puhtaina ja kirkkaina.

RENEW - Kevyt pinnoite

RENEW soveltuu nykyaikaisena Si02 - pohjaisena pinnoite tuotteena vahojen ja sealantien korvaajaksi tai erinomaisesti jo pinnoitettujen pintojen hoitoon ja ylläpitoon. Kevyt keraaminen pinnoite luo helppohoitoisen, kiiltävän, liukkaan ja hydrofobisen suojan. Käy kaikenlaisille hyväkuntoisille, huolellisesti pestyille ja puhdistetuille kuiville pinnoille. Mikäli pinta on kovin kulunut ja naarmuinen, suosittelemme parhaan mahdollisen suojan ja keston varmistamiseksi kuitenkin pohjatöinä vähintään yksivaiheista kiilloitusta.

Tuote soveltuu kaikenlaisille kulkuneuvoille ja pinnoille niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Tuotteen kesto parhaimmillaan jopa 12kk.

Lisätiedot ja tarjoukset, katso täältä lähin käsittelypisteesi

Huomioithan, että:

  • Pinnoitehinnat ovat alkaen hintoja uusille ajoneuvoille ja eivät sisällä koneellisia kiilloituksia. Lopullinen hinta määräytyy aina kohteen koon, värin, kiillotus ja eri työvaiheiden sekä asennettavan pinnoitteen mukaan.
  • Käytetyt ajoneuvot vaativat aina vähintään kevyen tai laajamittaisemman kiillotuksen pohjatyönä ennen nanokeraamisen pinnoitteen asentamista.
  • Pinnoitteiden kestot ovat arvioituja aikoja. Lopulliseen kestoon vaikuttavat monet eri tekijät, mm. mekaaninen rasitus heikentää pinnoitteen kestoa ja ominaisuuksia (suosittelemme välttämään voimakasta lumiharjan käyttöä tai toistuvaa harjakonepesua). Myös liian vahvat kemikaalit ph yli 12 tai muut kuin autonhoitoon tarkoitetut tuotteet voivat heikentää hydrofobisuutta. Säännöllinen hellävarainen käsinpesu laadukkailla autonhoitotuotteilla on paras hoito pinnoitteelle.
  • Parhaan keston ja hydrofobisuuden saavuttamiseksi suosittelemme pinnoitteen hoitoon suunniteltua erikoispesua n. 4-6 kk välein. Pesu on varattavissa kaikista valtuutetuista käsittelypisteistämme kautta maan.

Mistä löydän valtuutetun käsittelypisteen?

SIIRRY YHTEYSTIETOIHIN

System X Suomi Instagramissa