VENEENHOITO

"SYSTEM X XTREME - korkeakiiltoinen keraaminen venepinnoite, joka tarjoaa ympärivuotisen suojan parhaimmillaan jopa 3 vuodeksi kerrallaan. Säilytä uskomaton kiilto, loisto ja anna arvokkaalle omaisuudellesi markkinoiden paras mahdollinen suoja."
Made in USA.

Paras mahdollinen suoja

Riippumatta siitä minkä tyyppisen veneen omistat, se ansaitsee vain parasta mahdollista suojaa. Siksi veneilyharrastajat ympäri maailmaa - mukaan lukien maailman hienoimpien megajahtien omistajat - valitsevat suojakseen System X Xtreme keraamisen venepinnoitteen.

Sopii vaativiin olosuhteisiin

System X Xtreme tarjoaa äärimmäisen kovuuden ja joustavuuden vaativissakin olosuhteissa. Xtreme - keraaminen pinnoite on tehokas antamaan kestävän suojan kitkaa, kuumuutta ja liuottimia vastaan. Sisältää alan kestävimmän veneiden hoitoon suunnitellun keraamisen tekniikan ja tarjoaa parhaimmillaan jopa 3 vuoden suojan suolavettä vastaan ilman kellastumista, halkeilua, kuorimista tai laminointia. Tämän lisäksi System X Xtreme - keraaminen pinnoite kestää yli 1100 astetta kuumuutta, tarjoaa korkean joustavuuden kovuudestaan huolimatta, tehden lopputuloksesta erittäin kiiltävän ja helppohoitoisen.

Meriympäristö on anteeksiantamaton olosuhteiltaan. Suolan, UV-säteilyn, happojen, emästen, pakokaasujen ja levien / kuoren epäpuhtauksien aiheuttama korkea pintojen syövyttävyys tuo ajan saatossa rakenteellisia ja kosmeettisia vaurioita, jotka heikentävät veneesi suorituskykyä ja pilaavat sen ulkonäön, sekä loiston. Xtreme on suunniteltu antamaan laadukas ja kestävä suoja kaikenlaisille jahdeille, veneille ja jeteille. Käsittelyllä voit vakuuttua siitä, että veneellesi tarjotaan mahdollisimman paras suoja veden päällä että veden alla olevien ympäristöjen, olosuhteiden ja eri elementtien luomia haitallisia säävaikutuksien aiheuttamia ongelmia vastaan.

Tehokas UV-suoja

UV-säteilyn suojausjärjestelmä antaa maalille, gelcoatille ja ruostumattomalle teräkselle maksimaalisen UV- suojan, joka ehkäisee ja estää tehokkaasti auringon, ikääntymisen, sekä värien haalistumisen aiheuttamia ikäviä muutoksia ja vaurioita.

Pinnoite on tehokas suoja syövyttäviä aineita vastaan, suolasta ja pakokaasuista hapettumiseen, meri-elämän epäpuhtaudet, sekä muut meriympäristölle ominaiset eri elementit ja prosessit, jotka aiheuttavat korroosiota. System X Xtreme - keraamisella pinnoitteella voidaan käsitellä eri metalli- ja gelcoat - pintoja, tehden veneenhoidosta ja puhdistamisesta nopeaa ja helppoa.

Korkeakiiltoinen ja monipuolinen suojausjärjestelmä System X Ceramic Protection tarjoaa erittäin tehokkaan suojan monille pinnoille, antaen lopputuloksena täydellisen upean kiillon. Hydrofobisten ominaisuuksien avulla voit varmistua, että pesut ja puhdistus toimenpiteet voidaan tehdä helposti ja turvallisesti ilman jatkuvia hiontakemikaalien ja tarpeettoman vahvojen puhdistusaineiden käyttöä. Säästä aikaa ja säilytä arvokkaan veneesi kiilto, sekä loisto pitkäkestoisesti System X Xtreme - tuotteella.

Tuotteet

Xtreme - venepinnoite, joka tarjoaa pitkäkestoisen kauneuden ja mielenrauhan helppoon veneenhoitoon.

alk. 999 €

System X Xtreme keraaminen pinnoite on rekisteröity rasitustesteissä arvolla 9H- teollisuuden SGS sertifioidulla mineraalien kovuusasteikolla - mikä tarkoittaa pinnoitteen kovuutta, jolla pystytään tarjoamaan poikkeuksellisen korkeatasoinen ja kestävä maalinsuoja. Xtreme venepinnoitukset vain koulutetuilta ja valtuutetuilta ammattilaisilta. Pinnoite voidaan käsitellä käsin tai maaliruiskulla. Käytetyt veneet vaativat aina pohjatöinä täydellisen pinnan puhdistuksen ja koneellisen kiillotuksen ennen pinnoitusta. Käsittelyiden hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Suosittelemme käsittelyä heti uutena, ennen virallista käyttöönottoa. Näin toimimalla suojaat arvokkaan omaisuutesi heti parhaalla oikeaoppisella tavalla.

Nyt uutuutena tuotteesta on valmistettu Xtreme SS - Super Slick versio, joka lisää liukkautta ja veden, lian hylkivyyttä.
Vastaavat erinomaiset ja poikkeukselliset ominaisuudet löytyvät autonhoito-tuotteista Diamond SS ja Crystal SS.

Mistä löydän valtuutetun käsittelypisteen?

SIIRRY YHTEYSTIETOIHIN

System X Suomi Instagramissa