TAKSINHOITO

Ammattilaisen valinta – uuden auton hoitosopimus 12 kk

PRO
979 € / 12 kk
tai 79 € / kk
DIAMOND
1 297€ / 12 kk
tai 99 € / kk
Jäsenetuna ikkunapinnoite
kaupan päälle.
(arvo 80 €)

12 kk hoitosopimus sisältää

  • PRO- tai DIAMOND-tason System X -keraamisen pinnoitteen
  • 12 kpl käsinpesuja ja sisäpuhdistuksia (1 krt / kk)
  • pinnoitteen hoitokäsittelyn kuudennen pesun yhteydessä

Yhteistyössä

Huoliteltu huomataan – pidä taksiautosi hyvin hoidettuina liikenteessä

Puhdas ja hyvin hoidettu taksi on ammattiautoilijan tärkeimpiä käyntikortteja, jota myös asiakkaanne osaavat arvostaa. Uuden auton hoitosopimus 12kk - keraamisella pinnoitteella ja säännöllisellä puhdistuksella luo erinomaisen pohjan tyylikkääseen, sekä helppohoitoiseen ammattiautoiluun. Uusi ja ainutlaatuinen valtakunnallinen taksinhoitokonseptimme tarjoaa, yhteistyössä Suomen Taksiliiton ja Taksi Partnersin kanssa kaikille heidän jäsenilleen sopimushintaisia autonhoitopalveluita kaikissa taksinhoitopisteissämme kautta maan.

Käsinpesut, sisäpuhdistukset, maalipinnan kiillotukset, keraamiset pinnoitteet, suojateippaukset ja tummennukset, mm. nämä kaikki yleiset autonhoitopalvelut kuuluvat laadukkaaseen taksinhoitoon oli sitten kyseessä uusi tai käytetty auto.

---------------------------------------------------------------

Yli kahden vuoden ja satojen taksien pinnoitusten kokemuksella, sekä asiakaspalautteen perusteella, System X keraamisella pinnoitteella on merkittäviä hyötyjä auton säilymisessä erinomaisessa kunnossa. Lukuisat taksiautoilijat ovat positiivisesti yllättyneitä pinnoitteen antamasta uskomattomasta kiillosta, joka kestää pesusta ja kilometristä toiseen. Pesuihin käytettävä aika on usealta itse autostaan huolta pitävällä autoilijalla pienentynyt, jopa puolittunut. Pesujen tarpeen vähentyminen on yksi kiitosta herättänyt palaute.

Pinnoite ehkäisee kevyttä naarmuuntumista ja ammattiautoilussa tämä etu on merkittävä, Kolmannen osapuolen aiheuttamia ja siitä syntyneitä jälkiä se ei estä, sekä maalipinnan varomaton käyttö aiheuttaa aina pinnalle kuin pinnalle naarmuuntumista. Älä hankaa likaista maalipintaa, sulje ovet kahvoista tai puhdista auto lumesta lumiharjan kanssa varovasti, lumen tai jään alla on aina likaa/hiekkaa mikä voi vaurioittaa pintaa.

Ammattiauton tee-se-itse pesuissa on syytä huomioda käytettävät pesuaineet ja valita ne oikein.
Vahvat raskaskaluston tai teollisuuden käyttöön tarkoitetut kemikaalit sisältävät mm. yli 12,5pH-n tai voimakkaita rasvanpoisto-ominaisuuksia, eivätkä ne ole henkilöautoille tai pinnoiteille tarkoitettuja, nämä saattavat vahingoittaa pinnoitteen veden hylkivyyttä eli hydrofobisuutta.
Oikeista autonpesu- ja hoitotuotteista voit aina kysyä omalta System X käsittelijältänne!

Pinnoitteen kesto ammattiliikenteessä on pääasiassa kiinni siitä, kuinka autosta pidetään huolta ja kuinka sitä pestään.
Pinnoite kestää satoja pesuja, eikä estä harjatonta pesua, eikä satunnaista harjakonepesua. Toistuvaa harjakonepesua emme suosittele.
Faktaan ja kokemukseen perustuva kesto pinnoitteilla taksiautoissa 1,5v-2,5v / 125 000km - 250 000km , riippuen aina autonhoidosta.

Voit myös ostaa taksiin pinnoitteen ilman 12kk hoitosopimusta, katso pinnoite vaihtoehdot ja hinnat Autonhoito - osiosta.

Seuraa meitä somessa

Mistä löydän valtuutetun käsittelypisteen?

SIIRRY YHTEYSTIETOIHIN

System X Suomi Instagramissa